8 oua, 1-1.5 cani zahar tos, 1-1.5 cani faina, zahar vaniliat, 1 praf de copt, 800-900g. visine.
Mod de preparare:
Se separ albusurile si se bat spuma. Se adauga zaharul si se amesteca pana acesta se topeste. Urmeaza galbenusurile si zaharul vanilat. Separat praful de copt se stinge cu o lingura de otet si se amesteca impreuna cu compozitia obtinuta anterior. In final, sunt adaugate cele 1-1.5 cani de faina, amestecandu-se pana la obtinerea unei compozitii omogene.
Se coace, la foc mic, timp de aproximativ 10 minute, intr-o tava intinsa, unsa cu ulei si pudrata cu faina de grau. Urmeaza visinile, puse in prealabil cu zahar, intr-o sita. Se coace in continuare timp de inca 40-50 de minute, la foc mediu. Se serveste rece!
POFTA BUNA!
1 comentarii:
mda :X...
vreau si eu... sa stii ca o sa ma apuc sa`mi fac :))
Trimiteți un comentariu