Pentru ca voi puteti, pentru ca eu nu


Pentru ca e atat de usor sa il tii de mana, pentru ca e atat de usor sa o saruti, pentru ca va e atat de usor sa va iubiti. Oricine sunteti voi, sunteti doi, sunteti impreuna ... si va e bine. De ce? Pentru ca va e usor sa suferiti, suferinta se imparte la doi. Pentru ca bucuria e de doua ori mai puternica cand sunt implicate doua suflete. Umarul pe care plangi atunci cand ti-e greu, e acelasi pe care-l strangi in brate atunci cand simti ca ai cu cine impartasi lucrurile frumoase ale vietii. E unul singur, e una singura, sunteti doar voi doi. E o singura iubire, unica prin puterea si devotamentul ei. E dragostea, cea care pentru unii sta ascunsa, asteptand sa fie descoperita. Unii pentru care limita e pusa undeva la granita dintre prietenie si iubire. Sunt aceia care se multumesc cu mai putini sau mai multi prieteni adevarati, aceia ce iubesc, poate prea mult, si nu sunt iubiti. E atat de greu sa iubesti, asteptand sa fii iubit, e atat de greu sa tii atat de mult la cineva, asteptand atat de mult un raspuns.
Pentru ca tin la tine . . .



3 comentarii:

Delilah | 31 octombrie 2009 la 21:29

Cu timpul totul va fi bine.Nu trebuie decat sa ai incredere in tine si in prietenii tai. Eu una sunt langa tine.
Te iubesc! :*

Amy Lee | 1 noiembrie 2009 la 12:36

Daca altii pot, tu de ce n-ai putea?

E atat de greu sa iubesti si sa fii fericit toata viata?E chiar asa de dificil ca 2 suflete straine, s-a devina un singur suflet plin de fericire,iubire, speranta?Eu cred ca nu e chiar atat de greu, dar nici prea simplu.N-ai de unde stii cum stau lucrurile daca nu stii sa iubesti.

P.S: "Intai incearca, apoi ai incredere!":)

`n`deea`s blog | 1 noiembrie 2009 la 17:40

uhm...suntem inca prea tineri pt a cunoaste cu adevarat iubirea, sentimentul ce ne face sa vibram de fericire; dar, totusi, niciodata sa nu incetezi sa cauti pt ca nu se stie niciodata unde se ascunde si in ce colt e adancita :*