Prieteni si prietenie



Prietenii ? Persoanele cu care ne petrecem majoritatea timpului ? Cei cu care facem bune si rele ? Cei care-ti intind caietul cu tema gata facuta ? Sunt oare prietenii cei cu care iti petreci ore in sir discutand pe messenger ? Sunt cei pe care-i alegi , oare , in functie de cate haine de firma au in rafturi , sau in functie de marca masinii cu care ii aduc parintii la scoala ? Ce sunt prietenii ? Ce e prietenia ? Cum definesti un prieten adevarat si cum il diferentiezi de un amic ? Cum gasesti un prieten , unde il cauti ? Cum il descoperi ? Iti poti , oare , ordona prietenii ? DA???

Fiecare trecem uneori prin momente grele , in care avem cu siguranta nevoie de un prieten . Dar cine e el ? E vina noastra , nu vrem sa ne descoperim adevaratii prieteni ! Nu e vorba ca nu putem , sau nu stim , ne lipseste vointa !

Hai sa invatam sa fim prieteni !

1 comentarii:

florycykmik | 21 noiembrie 2009 la 09:46

PRIETEN=perosaona pe umarul caruia plangi cand iti este greu...alaturi de care razi cu pofta atunci cand esti fericit...care te asculta...care are mereu timp si pentru tine....care iti stie atat defectele dar in special toate calitatile...care ar face orice ca sa nu te vada suferind....sau cel care ar fi in stare sa iti dea o "palma" sa te trezeasca la realitate cand esti pe cale sa faci o mare greseala.Prietenii nu ai alegem noi....ci ei ne aleg pe noi, toata viata umblam dupa prieteni adevarati dar ei apar singuri la un momentdat atunci cand ne asteptam mai putin. Eu nu caut umar pe care sa plang si pe cineva cu care sa rad...pentru ca stiu ca odata va aparea singur fara sa imi dau seama.Nu exista o definitie concreta a prietenului si mai ales a celui adevarat dar din multitudinea de calitati ti-am spus numai cateva care consider ca sunt esentiale....