Competitie internationala

La Scoala Normala Vasile Lupu a avut loc competitia Skills and Work Challenge, care s-a desfasurat pe o platforma web. Competitia s-a desfasurat simultan in cinci orase. Echipele formate din elevi au trebuit sa gandeasca un plan de afaceri si sa gaseasca solutii pentru punerea lui in practica. La aceasta competitie au participat 250 de elevi din toata tara.

La acesta competitie zonala au participat 250 de elevi din Romania. La nivel european, concursul s-a desfasurat in 10 tari europene.

Elevii spun ca participarea la aceasta competitie i-a ajutat sa inteleaga importanta lucrului in echipa. Mai mult, pentru unii dintre ei ar putea insemna o sansa sa obtina o bursa de studiu la marile universitati din lume.

Echipa castigatoare a fazei locale din fiecare dintre cele cinci locatii va participa la etapa nationala a competitiei care are loc in Bucuresti, pe 27 februarie. Castigatorii finalei nationale vor reprezenta Romania la finala europeana "Innovation Expo" care se va desfasura la Belgrad, in perioada 21-25 aprilie.

Articol preluat de pe: www.iasitvlife.ro

0 comentarii: